Ιστότοπος Κιατίπη

Συνοπτική περιγραφή των Τοποθεσιών του Ιστότοπου Κιατίπη.

Ο Ιστότοπος αποτελείται από τις πιο  κάτω Ιστοσελίδες και Τοποθεσίες.

(Κατ' αλφαβητική σειρά)

 

Τοποθεσία Άλπουμ Κιατίπη

 

Στην Τοποθεσία αυτή θα βρείτε μερικές φωτογραφίες -στιγμιότυπα- από τη ζωή μου και όχι μόνο

Καλώς ορίσετε στην ιδιωτική και οικογενειακή μου ζωή!

 

Τοποθεσία Άρθρα Κιατίπη

Στην Τοποθεσία αυτή παραθέτω άρθρα και επιστολές που έχω γράψει κατά καιρούς για τις Κυπριακές εφημερίδες και για το Διαδίκτυο.

Καλό Διάβασμα και Προβληματισμό!

 

Τοποθεσία Αταξική Κοινωνία και Άμεση Δημοκρατία

 

Στην Τοποθεσία "Αταξική Κοινωνία και Άμεση Δημοκρατία" καταχωρώ κείμενα και γραφικά που σχετίζονται με την προσπάθεια του συγγραφέα και άλλων ατόμων για καλύτερη κατανόηση της δυνατότητας μετάβασης από την Ταξική Κοινωνία του σήμερα στην Αταξική Κοινωνία του αύριο

και από τη λεγόμενη αντιπροσωπευτική ή κοινοβουλευτική Ολιγαρχία

[την κυριαρχία των ολίγων επί των πολλών]

στην Άμεση και Καθολική Δημοκρατία [την αυτοδιαχείριση των κοινών

(δημόσιων) υποθέσεων από τους ωφέλιμα εργαζόμενους]. 

Καλή θεωρία και πράξη!

 

Τοποθεσία Βιβλία Κιατίπη

 

Στην τοποθεσία αυτή παραθέτω τα βιβλία μου που είτε έχω εκδώσει σε τυπωμένη μορφή είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

Τα Βιβλία σε τυπωμένη μορφή μπορείτε να τα παραγγείλετε και να σας αποσταλούν ταχυδρομικώς. Το κόστος αναφέρεται στις φόρμες παραγγελιών.

Τα Βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή μπορείτε να τα κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Κουράγιο και καλή Μελέτη!

 

Τοποθεσία Γραφικά

 

Στην τοποθεσία αυτή θα βρείτε τα Γραφικά - φωτογραφίες, εικόνες, χάρτες, σχέδια κ.λπ.- που επέλεξα για τους διάφορους τόμους του βασικού συγγραφικού μου  έργου που τιτλοφορείται "Η Ορθολογική Κοσμοθεώρηση".

 

 Τοποθεσία Διαφάνειες

 

Στην τοποθεσία αυτή έχετε την ευκαιρία να κατεβάσετε διαφάνειες που είτε έχω ετοιμάσει εγώ για ευκολότερη κατανόηση του κοσμοθεωρητικού μου έργου "H Ορθολογική Κοσμοθεώρηση" είτε έχουν δημιουργήσει άλλοι.

Καλό θέαμα και καλή ακρόαση!

 

Ιστοσελίδα Εκδηλώσεις

Στην Ιστοσελίδα αυτή αναρτώ ανακοινώσεις και προσκλήσεις διαφόρων εκδηλώσεων που οργανώνονται κατά κύριο λόγο από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και των οποίων η είσοδος είναι δωρεάν. Εκδηλώσεις εμπορικού χαρακτήρα αποφεύγω να αναρτώ, εκτός κι αν γίνονται για ειδικό φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Τοποθεσία Οπτικοακουστικά προγράμματα

Στην τοποθεσία αυτή παραθέτω τα πιο κάτω προγράμματα:

 • Βίντεο και μικρές ταινίες

 • Ενδιαφέρουσες Εικόνες

 • Κινούμενα Σχέδια

 • Μουσική

 • Όπερα

 • Παραστάσεις Διαφανειών

 • Παραστάσεις με λογισμικό Flash

 • Ραδιοφωνικά προγράμματα

 • Τηλεοπτικά προγράμματα

 • Τραγούδια στα Αγγλικά

 • Τραγούδια στα Ελληνικά

 • Τραγούδια στα Ισπανικά

 • Τραγούδια στα Ιταλικά

 • Τραγούδια στα Τούρκικα

 • Τραγούδια σε διάφορες γλώσσες

 • Χοροί

Η φτώχια θέλει καλοπέραση.

 

Ιστοσελίδα Πρόσφατες Αναρτήσεις

 

Στις 12.2.2012 δημιούργησα την Ιστοσελίδα αυτή στην οποία αναρτώ συνδέσεις με τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις. Η Ιστοσελίδα αυτή βοηθάει τους τακτικούς επισκέπτες να γνωρίζουν τι έχει αναρτηθεί στον Ιστότοπο Κιατίπη από την μια επίσκεψη τους στην άλλη. Γι' αυτό σας συμβουλεύω όπως σημειώνετε την ημερομηνία της τελευταίας σας επίσκεψης ώστε να βρίσκεται τις αναρτήσεις που έχουν γίνει μέχρι την τελευταία σας επίσκεψη.

Τοποθεσία Συγγραφείς

Η Τοποθεσία αυτή ιδρύθηκε αρχές του 2012. Σκοπός μου είναι να καταχωρήσω κάτω από το όνομα του κάθε Συγγραφέα ή Αρθρογράφου  τα δικά του άρθρα και βιβλία που φιλοξενεί ο Ιστότοπος Κιατίπη. Η διαδικασία οργάνωσης αυτής της Τοποθεσίας είναι αργή καθότι απαιτεί απαιτείτε πολύς χρόνος για να βρεθούν και καταχωρηθούν τα άρθρα του κάθε συγγραφέα.

 

Τοποθεσία Σύνδεσμοι

 

Στην  Τοποθεσία αυτή παραθέτω διευθύνσεις Δικτυότοπων Τρίτων (Συνδέσεις - Links αγγλιστί)

που περιέχουν υλικό, το οποίο κατά την άποψή μου, θα βοηθήσει τον επισκέπτη να κατανοήσει καλύτερα τα θέματα που διαπραγματεύομαι στους διάφορους τόμους της Ορθολογικής Κοσμοθεώρησης και στις άλλες τοποθεσίες του Δικτυότοπού μου.

Καλή περιδιάβαση!

 

   Οι πιο κάτω τοποθεσίες μεταφέρθηκαν στην τοποθεσία Συγγραφείς

Η Τοποθεσία Άρθρα και Επιστολές Τρίτων μεταφέρθηκε στην Τοποθεσία  Συγγραφείς

 

Στην Τοποθεσία Άρθρα και Επιστολές Τρίτων φιλοξενούνταν άρθρα, επιστολές και άλλα κείμενα τρίτων τα οποία θεώρησα ότι αξίζει τον κόπο να τα διαβάσει κανείς. Μετά τη δημιουργία της Τοποθεσίας Συγγραφείς, η τοποθεσία μεταφέρθηκε εκεί και λειτουργεί ως αρχείο.

Καλό Διάβασμα και Προβληματισμό!

 

Η Τοποθεσία Βιβλία Τρίτων μεταφέρθηκε στην Τοποθεσία  Συγγραφείς

 

Στην τοποθεσία αυτή παραθέτω βιβλία τρίτων που σχετίζονται με τους σκοπούς που επιθυμεί να εξυπηρετήσει ο Ιστότοπος αυτός.

Καλό προβληματισμό!

 

Η Τοποθεσία Ελεύθερη Σκέψη μεταφέρθηκε στην Τοποθεσία  Συγγραφείς

 

Στην τοποθεσία αυτή παραθέτω βιβλία, βιβλιογραφία, άρθρα κ.λπ. που βοηθούν τον αναγνώστη να ξεπεράσει οποιεσδήποτε προκαταλήψεις, τυφλή πίστη σε ορισμένα δόγματα και αντιλήψεις, ιδιαίτερα τις θρησκευτικές, ώστε να σκέπτεται ελεύθερα και ορθολογικά.

Καλή απελευθέρωση!

 

Η Τοποθεσία Εμπορία Προσώπων εταφέρθηκε στην Τοποθεσία  Συγγραφείς

 

Στην τοποθεσία αυτή παραθέτω κυρίως ρεπορτάζ και έρευνες που σχετίζονται με τη νόμιμη ή παράνομη διακίνηση αλλοδαπών γυναικών και την προώθησή τους στην πορνεία μέσω των διαφόρων πορνομάγαζων που λειτουργούν στην Κύπρο και όχι μόνο.

Το πρόβλημα αυτό δεν φαίνεται να λύεται στο εγγύς μέλλον. Απλά η διαχείριση του πέρασε από τα χέρια του Υπουργείου Εσωτερικών στο υπουργείο Εργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Η Τοποθεσία  Κυπριακό Πρόβλημα  μεταφέρθηκε στην Τοποθεσία  Συγγραφείς

 

 Στην τοποθεσία αυτή θα βρείτε κείμενα που αναφέρονται στις διάφορες πτυχές του Κυπριακού Προβλήματος και στις επίσημες θέσεις των δύο κοινοτήτων και διεθνών σωμάτων καθώς και πολιτικές θέσεις και απόψεις ηγετικών παραγόντων πάνω στις διάφορες πτυχές του προβλήματος.

Μακάρι να λυθεί σύντομα ώστε ν' αφιερώσουμε το ενδιαφέρον μας σε κάτι καινούριο.

 

Η Τοποθεσία Πολιτικά και Οικονομικά Θέματα μεταφέρθηκε στην Τοποθεσία  Συγγραφείς

Στην Τοποθεσία Πολιτικά και Οικονομικά Θέματα - αναρτώ άρθρα, μελέτες,  εκδηλώσεις κ.λπ. που σχετίζονται κυρίως με πολιτικά και οικονομικά θέματα γενικά και  πολιτικά και οικονομικά θέματα που αφορούν ειδικά τον Ελληνικό και τον Κυπριακό Λαό.

Σημείωση. Στον όρο "Κυπριακός λαός" εντάσσονται: Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι, Αρμενιοκύπριοι, Μαρωνιτοκύπριοι, Λατινοκύπριοι, καθώς και πρόσφατες αφίξεις από διάφορες χώρες, όπως Πόντιοι, Γεωργιανοί, Φιλιππινέζοι, Σρι Λανγκέζοι κ.ά.

Καλό προβληματισμό!

 

Last updated: 04.06.2013

Σύντομη επεξήγηση για τη δημιουργία του Ιστότοπου Κιατίπη