Ιστότοπος Κιατίπη

Kiatipis Website

Συγγραφείς /Αρθρογράφοι

  Γράφει ο Λάκης Κούτζιουλας

Ψευδώνυμο Ιατρού, Λάρνακα

25.7.2012 - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! ΕΛΕΟΣ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

Αρκετά είναι τα φαινόμενα και τα γεγονότα που μας προκαλούν και μερικά από αυτά δεν χωνεύονται με τίποτε, ιδιαίτερα αυτές τις απάνθρωπες μέρες του καύσωνα που οι αντοχές μας σχεδόν ανύπαρκτες. Οι εξ αντικειμένου, εκ της θέσεως και του ρόλου τους, αλλά και των υψηλών απολαβών τους υπεύθυνοι πρέπει δείξουν επιτέλους συμπάθεια και οίκτο. Όσοι φέρουν ευθύνη για τα κακώς κείμενα πρέπει επιτέλους να περιορίσουν τις κοτσάνες και τα μεγάλα λόγια. Έλεος λυπηθείτε μας τους απλούς πολίτες, έστω και αν έχουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης για το μαύρο μας τα χάλι.

Δεν μπορούμε πια να βλέπουμε και να ακούμε , ας είναι καλά τα σημαντικά και χρήσιμα, αλλά δυστυχώς και εκνευριστικά ΜΜΕ, να παρουσιάζουν καθημερινά και καθενυκτικά τταβλανταρισμένους, λαρτομουστατζιασμένους παράγοντες και ιθύνοντες είτε ανήκουν στην κυβέρνηση είτε αλλού , αφού η ευθύνη και η ενοχή δεν περιορίζονται μόνο αλλά κυρίως στους σημερινούς κυβερνώντες , να μας αναλύουν και εξηγούν ότι φταίνε οι … άλλοι και κυρίως οι …ξένοι.

 

Κουραστήκαμε, απογοητευτήκαμε, αγανακτήσαμε και αηδιάσαμε πια! Δεν μπορούμε να τους αισθανόμαστε ή να τους βλέπουμε πάνω από το σώμα μας που βρίσκεται στην εντατική σε καταστολή συνδεδεμένο με αναπνευστήρα και όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που κρατούν τους νεκρούς …ζωντανούς, να συζητούν με απύθμενη σοβαροφάνεια τρόπους σωτηρίας και ανάνηψης. Αφού δεν μας αφήσατε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, αφήστε μας τουλάχιστο να πεθάνουμε αξιοπρεπώς.

Ο ψυχοπαθής δολοφόνος της Νορβηγίας δεν παρουσιάστηκε μετά το μακελειό που προκάλεσε για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των πτωμάτων και να προσφέρει πρώτες βοήθειες στους πληγωμένους επιζώντες.

 

Λάκης Κούτζιουλας