Ιστότοπος Κιατίπη

Kiatipis Website

Συγγραφείς /Αρθρογράφοι

  Γράφει ο Λάκης Κούτζιουλας

Ψευδώνυμο Ιατρού, Λάρνακα

25.6.2012 - ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

 

Μαφιόζικη οργανωμένη και καλά μελετημένη η εκτέλεση πέντε ανθρώπων στο κέντρο του τουριστικού θέρετρου της Αγίας Νάπας από απόσταση αναπνοής, αφού βρέθηκαν κάλυκες μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο.

Δεν θα σχολιάσω το γεγονός., ούτε θα εκφράσω την έκπληξη και την απορία μου, που συμβαίνουν τέτοια πράγματα σε ένα όμορφο και αγγελικά πλασμένο κόσμο. Το έκαναν πολλοί άλλοι. Πολλοί ειδήμονες ειδικοί, και επαΐοντες, ένα πολυπληθές είδος που ευδοκιμεί στον τόπο μας.

Θα περιοριστώ σο εύστοχο και απόλυτα επιτυχημένο σχόλιο που άκουσα από επίσημα χείλη και μάλιστα όχι δύο αλλά περισσότερα. Δεν μπορώ να το περάσω απαρατήρητο και να το αφήσω ασχολίαστο.

Το σχόλιο:

Το στυγερό αυτό έγκλημα δεν αποτελεί απότοκο δράσης ή συμπλοκής μεταξύ ξένων τουριστών, άρα δεν θα επηρεάσει αρνητικά την αγάπη, την εκτίμηση και τελικά την προτίμηση που μας δείχνουν οι τουρίστες.

 

Και το δικό μου σχόλιο:

Ρε μπαγάσες αφήστε τις ηλιθιότητες και την ανευθυνότητα, που σας έγινε πια τρόπος ζωής, με τη δική μας φυσικά ανοχή και συνενοχή και εφαρμόστε αμέσως διορθωτικά μέτρα για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αφού ένας βασικός παράγοντας που λαμβάνει υπόψη ο τουρίστας όταν επισκέπτεται μια χώρα για διακοπές είναι η ασφάλεια.