Ιστότοπος Κιατίπη

Kiatipis Website

Συγγραφείς /Αρθρογράφοι

  Γράφει ο Λάκης Κούτζιουλας

Ψευδώνυμο Ιατρού, Λάρνακα, Κύπρος

5.5.2012 - Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ  ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

 

Συγκλονισμός και αναβρασμός επικρατεί ανάμεσα στους ευπρεπείς πολίτες της χώρας μας, μετά από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις ότι υπάρχουν πόρνες που εκδίδονται με το αζημίωτο (;) .

Τη συγκλονιστική, έστω δημοσιογραφική αυτή είδηση, δεν διέψευσε κανένας σοβαρός και αρμόδιος επίσημος φορέας, από τους πολλούς που διαθέτουμε ως κοινωνία.

Έχω λοιπόν κάθε δικαίωμα και δίκαιο, ως ευπρεπής και νομοταγής πολίτης αυτού του τόπου, να λάβω σοβαρά, πολύ σοβαρά υπόψη την είδηση αυτή, ή καλύτερα θεωρήσω ότι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Συγκλονισμένος λοιπόν και φανερά ανήσυχος για την τύχη της πατρίδας μου, υψώνω το μικρό μου ανάστημα και ενώνω και τη δική μου μικρή και ανίσχυρη φωνή μου με τη φωνή όλων των αξιοπρεπών ελληνορθόδοξων χριστιανών, έτσι που να γίνει στεντόρεια και ουρανομήκης, για να βροντοφωνάξουμε :

«Έξω οι πόρνες από την πατρίδα μας». Ας πάνε στ΄ανάθεμα, για παράδειγμα στα κατεχόμενα, φτάνει να φύγουν και να σταματήσουν να μας μολύνουν. Να μολύνουν με τον ιό του AIDS το αρχαιοελληνικό αγαλματένιο σώμα και με το βακτηρίδιο της διαφθοράς τις νεαρές αθώες ψυχές των νέων μας, πέραν από τους ηλικιωμένους εκπροσώπους της δεύτερης και ενίοτε της τρίτης γενεάς, που αντί να είναι πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση και να φυλάγουν Θερμοπύλες, καταπίνουν τα βιάγκρα όπως τα στραγάλια.

Η υποκρισία και η βλακεία σε αυτό τον τόπο δεν έχει τελικά όρια και περιθώρια.

 Ρε μπαγάσες τώρα ανακαλύψατε ότι υπάρχουν πόρνες και τώρα συνειδητοποιήσατε ότι κινδυνεύουμε από το σεξ με διάβρωση και αφανισμό ως κοινωνία; Τώρα ανακαλύψατε ότι οι πόρνες και κυρίως φυσικά οι πολύ επικίνδυνες αλλοδαπές και επικίνδυνες ημεδαπές είναι τελικά πράκτορες των Τούρκων που χρησιμοποιούν κάθε μέσο και κάθε όργανο, μη εξαιρουμένων και των σεξουαλικών, για να μας αλώσουν, μειώνοντας αρχικά και εξαφανίζοντας τελικά την αντίσταση μας στον Αττίλα; Οι χριστιανοί πέθαιναν τραγουδώντας χριστιανικού ύμνους, οι αρχαίοι έλληνες πέθαιναν με το «μολών λαβέ» και το «εν τούτων νίκα», οι πρόσφατοι μας ήρωες με «τον αγώνα ου περί χρημάτων ποιούμεθα » και οι σημερινοί Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι, πεθαίνουν γαμώντας!

 Ρε μπαγάσες αντί να ασχοληθείτε με την ουσία του προβλήματος και να εκδιώξετε τους πολιτικούς ασχολείστε με τις πόρνες. Οι πολιτικοί τι είναι τελικά; Γιατί δεν ασχολείστε με τις πόρνες, τους ομοφυλόφιλους και τους τραβεστί της πολιτικής, αφού πραγματικά νοιάζεστε για τη σωτηρία της πατρίδας μας; H κοινωνία μας, για να το καταλάβω απόλυτα και να το εμπεδώσω αμετάκλητα, τελικά δεν κινδυνεύει και δεν απειλείται από τους πολιτικούς και κινδυνεύει και απειλείται από τις πόρνες;

Ακολουθούμε μοιραίως, νομοτελειακώς και ηλιθίως το παράδειγμα της διεφθαρμένης μητέρας μας, που αντί να ασχοληθεί με την πολιτική πορνεία και να γεμίσουν τα νεκροταφεία και οι φυλακές με Τζοχατσόπουλους, ασχολούνται με τις πόρνες του σεξ. ΝΑΙ! από αυτές κινδυνεύει σήμερα η Ελλάδα και η Κύπρος! Αυτές κατάστρεψαν την οικονομία μας. Αυτές πρόδωσαν τις ελπίδες και τα οράματά μας για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτές διέλυσαν την αξιοπρέπειά μας. Αυτές εξανέμισαν την αξιοπιστία μας. Αυτές εξαφάνισαν ήθος μας. Αυτές διέλυσαν την τάξη και την ευνομία. Αυτές κουρέλιασαν την αξιοπρέπειά μας. Αυτές έφεραν και καλλιεργούν την αναξιοκρατία και το ρουσφέτι. Αυτές μας οδήγησαν στην ανεργία, την απελπισία και την απόγνωση. Αυτές μας εξευτέλισαν!

 Υποκριτές, ψεύτες , λωποδύτες και πάει λέγοντας, μου προκαλείται αναγούλα και το παρόν άρθρο δεν το απευθύνω σε σας, που είτε δεν θα το διαβάσετε, είτε και αν το διαβάσετε δεν θα το καταλάβετε (το κάνατε με παλιότερο μου άρθρο και κινδύνευσα με ποινική δίωξη). Το γράφω για μένα, αφού επιδρά στον οργανισμό και το πνεύμα μου ψυχοθεραπευτικά, νευροβαλσαμωτικά , μυοχαλαρωτικά, ηρεμιστικά και κυρίως αντιεμετικά, τόσο το γράψιμό του, όσο και η ανάγνωσή του.

 Λάκης Κούτζιουλας