Αταξική Κοινωνία

Φόρουμ Συζητήσεων για τις δυνατότητες εγκαθίδρυσης

Αταξικής Κοινωνίας

σε τοπική και σε παγκόσμια κλίμακα

 

Η Τοποθεσία αυτή αφιερώνεται στην διεξαγωγή συζήτησης με θέμα την Αταξική Κοινωνία. Ευελπιστούμε όπως η συζήτηση αυτή βοηθήσει στην οργάνωση και λειτουργία ενός Παγκόσμιου Κινήματος για την Ανοικοδόμηση μιας Αταξικής Κοινωνίας [ΚΑΑΚ].

Όποιος ενδιαφέρεται να δημοσιεύσει κείμενα στην τοποθεσία αυτή θα πρέπει να μας τα στείλει με email [απλό κείμενο ή με γραφή HTML ή σε μορφή pdf (Adobe Acrobat)]. 

Κάθε κείμενο θα πρέπει να συνοδεύεται με το όνομα και τη διεύθυνση του συγγραφέα.  Ο συγγραφέας θα πρέπει να δηλώνει αν επιθυμεί το όνομα του να εμφανίζεται στο κατάλογο ονομάτων ή αν επιθυμεί το άρθρο του να δημοσιευθεί ανώνυμα, οπότε στο κατάλογο θα παρατίθεται μόνο ο τίτλος του άρθρου. Στο κείμενο θα πρέπει να αναφέρεται κι η ημερομηνία συγγραφής του.

Στο αριστερό πλαίσιο θα εμφανίζονται επίσης και τοποθεσίες (links) όπου υπάρχουν άρθρα ή διεξάγονται επίσης συζητήσεις πάνω στο ίδιο θέμα. Αν και όταν βρίσκουμε κείμενα στ' αγγλικά ή σε άλλη γλώσσα, τα οποία θα περιέχουν, κατά την άποψή μας, κάτι σημαντικό σχετικά με το θέμα μας, τότε θα τα παραθέτουμε όπως τα βρίσκουμε μέχρι να μεταφραστούν στα ελληνικά.

Αν, λοιπόν, έχετε υπόψη σας τοποθεσίες στις οποίες συζητιούνται τα πιο πάνω θέματα και αν γνωρίζεται την ύπαρξη συγκεκριμένων άρθρων στείλετέ μας τις διευθύνσεις τους για να τις δημοσιεύσουμε.

Τα κείμενα κατατάσσονται σε μερικές βασικές κατηγορίες που εμφανίζονται στο αριστερό πλαίσιο.

 

 

Θα πρέπει να δηλώσω εδώ ότι δεν εξυπακούεται ότι συμφωνώ με το πνεύμα και το γράμμα των κειμένων, που είτε μου αποστέλλονται και δημοσιεύονται εδώ από συνεργάτες είτε βρίσκονται σε συνδεδεμένες Τοποθεσίες τρίτων.

 

Χαμπής Κιατίπης

10.01.2003

 

Η Τοποθεσία αυτή προτείνει για Ύμνο του Κινήματος για την Αταξική Κοινωνία που θα λειτουργεί με βάση τις αρχές της Άμεσης Δημοκρατίας το τραγούδι του John Lennon: IMAGINE

Το τραγούδι που ακούγεται εδώ είναι γραμμένο στα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Ελληνικά. Διαβάστε με προσοχή τα λόγια του τραγουδιού. Σας παραπέμπουν σε βασικές πτυχές της νέας κοινωνίας του μέλλοντος.

Imagine

 

 

Ο δρόμος μπορεί να είναι μακρύς και τα βήματα αργά. Να 'στε όμως σίγουροι ότι κάποτε στον 21ο αιώνα η ανθρωπότητα θα ζει σε συνθήκες αταξικής κοινωνίας και άμεσης δημοκρατίας.

Πέστε το και στους φίλους σας!

Οργανώστε στον τόπο σας ένα Κίνημα για την Αταξική Κοινωνία και την Άμεση Δημοκρατία

Copyright © Chambis Kiatipis