Τοποθεσία:  Άρθρα  και  Επιστολές Τρίτων

 

Η Απάντηση της Βουλευτίνας κας Παπαδοπούλου στην Ανοιχτή μου Επιστολή προς αυτή με θέμα:

 

Η Ευημερία των Συνταξιούχων

Αγαπητέ κ. Κιατίπη

 

Γνωστοποιώ λήψη της επιστολής σας και σας απαντώ αμέσως, παρά το πολύ επιθετικό  ύφος και τις καυστικές αιχμές και χαρακτηρισμούς,  που χρησιμοποιείτε εναντίον της κυβέρνησης, του ΔΗΚΟ και εμένα προσωπικά.  

Αν με παρακολουθούσατε προσεκτικά θα διαπιστώνατε πως τάσσομαι υπέρ της παραχώρησης περισσότερων ωφελημάτων στις ασθενέστερες κοινωνικά τάξεις και αυτό τονίζω σε κάθε μου δημόσια τοποθέτηση.

Σέβομαι τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ παρόμοιου τύπου χαρακτηρισμούς όπως αυτούς που εσείς χρησιμοποιείτε. Κάθε ευνομούμενη πολιτεία πρέπει να φροντίζει για την ευημερία των ανθρώπων, την σωστή λειτουργία της δημόσιας υπηρεσίας, την πάταξη της φοροδιαφυγής και την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος κι όχι του προσωπικού οφέλους κανενός. Να ιεραρχεί προτεραιότητες και να χαράσσει σωστές στρατηγικές για να τις εφαρμόσει. Να αφουγκράζεται τη φωνή του λαού. 

Κρατώ από την επιστολή σας το ουσιαστικό αίτημα για αύξηση των συντάξεων και σας πληροφορώ ότι έχω προσωπικά δώσει σειρά προτάσεων στο Κόμμα μου, στις οποίες περιλαμβάνεται και το αίτημα αυτό. Οι προτάσεις αξιολογούνται και θα δημοσιοποιηθούν προσεχώς αφού προηγουμένως δοθούν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Υπουργό Οικονομικών. 

 

Αντιγόνη Παπαδοπούλου

Βουλευτής Λευκωσίας

14-02-2007

Σημείωση: Για να διαβάσετε την Ανοιχτή Επιστολή που έστειλα στην κα. Παπαδοπούλου κάντε κλικ εδώ.